Preskoči na glavni sadržaj

Objavljeno

PC ŠKOLARAC U NOVOM RUHU

NAJAUTENTIČNIJA PORODICA HOLLYWOODA PITT-JOLIE

Porodica Jolie-Pitt spada u jednu od najautentičnijih što zbog svog multietničkog sastava, što zbog činjenice da su Angelina Jolie i Brad Pitt dvije veoma značajne figure u svijetu šoubiznisa i kulture,uopšte.
Jolie je nedavno za Vogue otkrila i neke pojedinosti o odrastanju djece, o načinima na koji ih Brad i ona nastoje odgojiti na najbolji mogući način.“Stalno putujemo po Aziji, Evropi i Africi, tj. po kontinentima sa kojih potiču članovi naše porodice. Madoxx i Pax znaju da su iz Južne Azije. Njih dvojica na meniju imaju hranu iz tog dijela svijeta kada god požele, slušaju azijsku muziku i imaju prijatelje koji su istog porijekla. Oni imaju te neke stvari koje su samo njihove. Međutim, nastojim da ih podjednako zainteresujem i za historiju zemalja iz kojih potiču njihova braća i sestre, kao i za svoju sopstvenu. Tako da na tom planu nema razdvajanja. Ako, primjera radi, vodimo Zaharu u Afriku sva djeca pođu sa nama”, ističe Angelina uz napomenu da, takođe, provodi vrijeme sa svakim djetetom ponaosob, ali izdvaja vrijeme i za zajedničke aktivnosti.
 “Zakazujem individualno vrijeme sa svima pojedinačno kao neka luđakinja”,

"Svoju djecu vidim kao građane svijeta. Na primer, Shiloh sam u vodila sa sobom da upozna izbjeglice iz Libana. Kada sam je ugledala kako sjedi na podu, sa svojom kapom Ujedinjenih nacija, kako nešto zapisuje u svoj notes dok razgovara sa nekim, nisam mogla a da se ne sjetim sebe od prije 15 godina i da ne pomislim: ‘Poznat mi je ovaj momenat’. 
Nisu sva moja djeca zainteresovana za humanitarni rad i to je sasvim u redu. Oni koji ne žele da pođu sa mnom u neku misiju
oni i ne idu”, dodala je ova liberalna majka.

Slavna glumica rekla je i kako se ne vidi zauvijek u glumačkim 
vodama. “Kakav ludi posao! Sretna sam što sam sada kod kuće. Želim se posvetiti djeci kako bi ih zaštitila prije nego odu od kuće. Ovo su njihove najvažnije godine.”

Brad o svojoj porodici kaže: "Oni su mi sve. Porodica dolazi prva'. 
Pismo koje je napisao o tome kako su Angelina i on prebrodili krizu braka, dirnulo je javnost. 

"Moja se supruga razboljela. Bila je stalno nervozna zbog problema na poslu, privatnih problema, promašaja i problema s djecom. Izgubila je 15 kilograma i sa svojih 35 godina, bila je teška samo 45 kilograma. Mnogo je smršala i stalno je plakala. Nije bila sretna. Patila je od glavobolja, bolova u leđima i rebrima, kao i bolova u srcu. Nije mogla dobro spavati, zaspala bi tek u jutarnjim satima i bila bi umorna tokom dana. Naša veza je bila na putu da se raspadne. Napustila ju je njena ljepota, imala je podočnjake ispod očiju i prestala je držati do sebe. Nije željela snimati filmove i odbijala je sve uloge. Izgubio sam nadu i mislio sam da ćemo se brzo razvesti. No, onda sam odlučio poduzeti nešto u vezi s tim. Naposlijetku - imam najljepšu ženu na svijetu. Ona je uzor više od polovine muškaraca i žena na svijetu, a ja sam taj kojem je dozvoljeno da svaku noć zaspi kraj nje i grli njena ramena. Počeo sam je obasipati poklonima, poljupcima i komplimentima. Trudio sam se da je iznenadim i zadovoljim svake minute. Poklanjao sam joj mnogo darova i živio sam samo za nju. U javnosti sam govorio samo o njoj, sve je bilo usmjereno na nju. Hvalio sam je pred svim našim zajedničkim prijateljima. Nećete moći vjerovati, ali ona je procvjetala. Postala je bolja nego ikad ranije,. Počela je dobivati kilograme i voljela me više nego ikad ranije. Nisam imao pojma da je u stanju da voli toliko mnogo. I onda sam shvatio jednu stvar: Žena je odraz svog muškarca. Ukoliko je volite do ludila, ona će to i uzvratiti".


Pripremila: Azra Pandur
LAJKAJTE NAS NA FACEBOOK-U

FACEBOOK

CD PC ŠKOLARAC

PREUZMI BESPLATNU APLIKACIJU

Popularni postovi